Aquasana konyhai víztisztító

Napjaink egyik fontos, orvosolandó problémája a talajvízbe jutó káros anyagok kérdése. Az egészség védelme érdekében, egyre többen törekednek az otthonukban a szűrt víz előállítására. Az Aquasana konyhai víztisztító a legkárosabb szennyeződéseket is képes kiszűrni a csapvízből, így hatékonyan működő megoldás lehet minden háztartásban.

A csapvíz a szennyeződések semlegesítése céljából, nagymennyiségű klórt tartalmaz, ami sajnos a levegőbe is kipárologhat. Továbbá a szervezetünkre, a bőrünkre és a hajunkra is káros. Így mindenképpen egy víztisztító berendezés a célravezető a gyógyszermaradványok, a hormonok és az egyéb egészségre ártalmas vegyi anyagok eltávolítására.

Az Aquasana konyhai víztisztító ezeknek az anyagoknak a 95-99%-át képes kiszűrni. Ami marad, az pedig egy jó minőségű, kristálytiszta ivóvíz, ami a szervezetünknek nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, mint például a kalciumot, magnéziumot, káliumot is tartalmazza. Új szűrő vásárlása 6 havonta, kb. 4000 liter víz megszűrése után szükséges.