Automata kávéfőző

Akinek egy Jura kávégép tulajdonosa, az tudja, hogy ezeket igazi családtagként kell kezelni, amelyektől nemcsak elvárunk, hanem nyújtunk is számukra valamit. A Jura automata kávéfőző tehát mondhatni családtag, így oda kell figyelni annak időszakos vagy teljes szervizelésére.

Az időszakos szerviz a zsírtalanítást és vízkőtlenítést foglalja magába. Még szerencse, hogy ezek a gépek beépített vízkőtlenítő programmal is rendelkeznek, így ránk nem sok feladat hárul, viszont tudni kell, hogy az egyik legfontosabb program ez. A vízköves automata kávéfőző nemcsak áramot fogyaszt többet, de a lerakódott réteg megnöveli a gép kazánjának a fűtési idejét. Ez a program két fő részre oszlik, ami csak akkor működik, hogyha a vízszűrő program nincs bekapcsolva.

A folyamat első része a savazás, amihez kimondottan Jura vízkőtlenítőt használunk, hiszen ez kíméletlen a vízkővel, de kíméletes a géppel szemben. A második lépés az öblítés, viszont ebben a részben már tiszta vízzel mossa magát a gép. Automata kávéfőző automata szervizeléssel. Kell ennél több?