Létezik egy remekül megalkotott módszer arra, hogy a hormonális egyensúlyt megtarthassuk, illetve különböző női és férfi egészségügyi problémákat legyőzhessük. Ez nem más, mint az Aviva metódus, amit egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner dolgozott ki. A Változás Műhely weboldalán erről is olvashatsz bővebben. Nagyon jó tájékozódni erről a lehetőségről, amivel megelőzhetjük a problémákat, de ha már megvannak, akkor enyhíthetjük a szimptómákat.

Élete során kinek ne volna valamilyen nőgyógyászati gondja? Gondoljunk csak a rendszertelen menstruációra vagy a hiába várt gyermekáldásra, ami rengeteg magyar pár életét keseríti meg! Vannak házaspárok, akik nem is tudják feldolgozni a gyermektelenség helyzetét és emiatt előbb vagy utóbb elválnak. Pedig meglehet, hogy csak a megfelelő, célzott tornagyakorlatokra lenne szükségük ahhoz, hogy teljesüljön az álmuk és szülőkké váljanak.

Egy Aviva alaptanfolyam során Ti is könnyen elsajátíthatjátok a gyakorlatokat, amelyeket aztán a gyakorló órákon közösségben vagy otthon, teljesen önállóan is végezhettek. Az online tanulás valamivel különbözik a hagyományostól, a személyestől, de tudnod kell, hogy ez ugyanolyan hatékony, sőt, vannak esetek, amikor hatékonyabb, mint a személyes jelenléttel zajló tornák. Videó segítségével dolgozzátok fel a gyakorlatokat az online oktatás során, így a szakember folyamatosan tud figyelni rátok és kijavíthatja a mozdulataitokat, ha úgy látja szükségét.

Könnyen tudtok jelentkezni az Aviva alaptanfolyamra, mert ehhez csak fel kell keresni a valtozasmuhely.hu weboldalt. Minden hasznos és praktikus tanácsot megkaptok a tanfolyam során, a szakértő maximálisan felkészít benneteket. Az Aviva torna pozitív hatásait már szinte azonnal érezni fogjátok, az első alkalom után nagyon szívesen végzitek majd önállóan is a feladatokat. Akár valamilyen nőgyógyászati probléma, akár meddőség áll fenn, mindenképpen érdemes adni egy esélyt ennek a kiváló módszernek, mert már nagyon sok embernek segített.