változás műhely
Változás műhely

A harmónia és testi-lelki egyensúly mindenkinek fontos, hiszen ha ez nincs meg, akkor a mindennapok eléggé nehézek lehetnek. Ma már bárki az otthonából könnyedén igénybe vehet különféle szolgáltatásokat, amelyek hasznára válhatnak, ilyen például az Aviva torna is. Ha többet szeretnél megtudni erről az online is megtanulható módszerről, akkor mindenképp érdemes szétnézned a valtozasmuhely.hu weboldalon!

Ezen a remek platformon sokféle érdekes leírást lehet olvasni erről a mozgásról, aminek tulajdonképpen 18 könnyen betanulható lépése van. A szakemberek nemcsak nőknek, hanem férfiaknak szintén ajánlják, hiszen ez mindkét nem élettani folyamatait képes elmozdítani pozitív irányba.

Az egész módszer 4 óra alatt megtanulható és a díj egyáltalán nem mondható magasnak, mert csupán 15 000Ft kell fizetni. Természetesen vannak csoportok, de aki szeretné, az otthon önállóan is végezheti az Aviva tornát. Az időpontok és a jelentkezés mikéntjéről bővebb információkat a honlapon találhat. Mivel a mozzanatokat elég elmagyarázni és bemutatni, ezért közvetlen személyes kontaktusra nincs szükség. Sőt, Jancsurák Krisztina, aki tartja az órákat azt tapasztalja, hogy esetenként még hatékonyabb is ez az online oktatásforma.Aki bele szeretne vágni ebbe, az mindenképpen olyan időpontot válasszon, amikor nem zavarják a családtagok és teljesen oda tud figyelni a magyarázatra.

Talán elsőre furcsa lehet a számítógépes tanulás, viszont ehhez rövid időn belül hamar hozzá lehet szokni. A pedagógus tapasztalattal rendelkező szakember nagyon jól megfogalmazva képes átadni az információt, tehát ha valaki attól tartana, hogy nincs a témában semmiféle ismerete, akkor ettől nem kell ódzkodnia, mert ide általában mindenki újon érkezik.

Ha megtetszett Önnek ez a remek lehetőség, akkor ne habozzon és esetleg vonja be családtagjait is, mert együtt még mókásabb, könnyebb az egész! Ez az alaptanfolyam az otthoni saját felelősségre történő tornázásra jogosít fel mindenkit, tehát oktatásra nem, de persze ha nagyon tetszik valakinek, akkor komolyabb szintre is képezheti magát.