5w40 motorolaj
5w40 motorolaj

Ahhoz, hogy egy gépjármű tökéletesen működhessen, nem csupán a műszaki állapotának kell kifogástalannak lennie. A kenőanyagok minősége is rendkívül meghatározó. Az első osztályú minőséget képviselő 5W40 motorolaj révén biztosított a gépkocsi motorteljesítményének maximális leadása.

Ez az a hiányozhatatlan matéria a rendszerben, ami azt hivatott szolgálni, hogy ellenállást tanúsítson a motorblokkban lezajlódó hatalmas energiákkal szemben. Nagy nyomás, óriási hőképződés jellemzi az ottani állapotokat. Az 5W40 motorolaj hatékonyan képes megakadályozni a hirtelen túlmelegedésből származó, valamint a súrlódási kopások okozta anyagkárokat.

Ugyanakkor közrejátszik abban is, hogy akármilyen évszakban elsőre begyulladjon a járgány, valamint az üzemanyag-fogyasztás is a lehető legkedvezőbben alakul, az 5W40 motorolaj használata mellett. Benzines és dízel autókba egyaránt betölthető. A Hungarolube webáruház platformján keresztül, a különböző gyártók termékei online is megrendelhetőek. A kiszerelések márkánként eltérőek lehetnek.