Ablakmosó folyadék

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor a koszos szélvédő miatt nem látunk ki rendesen az autóból. Menet közben könnyen tisztántartható az ablakmosó folyadék segítségével.

A megfelelő eredmény eléréséhez, tanácsos évszakhoz illően használni ezeket az anyagokat. Nyáron elég az egyszerű típus alkalmazása, ami sikeresen távolítja el a zsíros szennyeződéseket és az egyéb rovarokat az üvegről. Viszont télen már az is közrejátszik, hogy a szélvédő befagyhat. Ezt megakadályozza a téli ablakmosó, ami meggátolja a fagyást. Hogyha nedvesség éri az ablakot menet közben, nem fog ráfagyni, így a kilátást sem befolyásolja semmilyen mértékben. Hétköznap általában mindenki kapkod és siet a munkába. Senki sem szereti azzal tölteni az idejét, hogy a szélvédőről kaparja a jeget.

Az ablakmosó használatával időt takaríthat meg, hiszen mellőzni lehet ez ilyesfajta kellemetlen időtöltést. Összetételének hála, meg tudja akadályozni a fúvókák eldugulását, amit gyakran a vízkő okoz. Az ablakmosó vitathatatlanul fontos szerepet tölt be és az alkalmazásával rengeteg kellemetlenség előzhető meg.