Akkumulátoros fúrógép

Minden ezermester rendelkezik valamilyen fúró vagy csavarozó szerszámmal, ami kéznél van egy háztartásban az esetlegesen felmerülő hibák kijavítása érdekében. Ezek az eszközök többnyire manuális dolgok, de vannak elektromos szerszámok is. Ilyen például a fúrógép, amit akár csavarbehajtásra is ugyanúgy használhatunk. Ha ettől is többre vágyunk, ott van az akkumulátoros fúrógép, amely több előnnyel kecsegtet, mint a vezetékes testvére.

Az akkumulátor révén könnyen mozgatható, bárhol használható és a tartalék akkumulátorral soha nem maradunk pácban. Könnyen elboldogul a fával, műanyaggal és akár fémmel is. Egy akkumulátoros fúrógép típustól függően többféle teljesítményben elérhető, továbbá a tartalék akku és szerszámkoffer hasznos és praktikus kiegészítők. Az akkumulátoros fúrógép tehát mindenképpen jó választás, ha Ön a kényelmet és a praktikumot előnyben részesíti, illetve kiváló ajándék lehet egy igazi ezermester számára.

Keresse termékeinket! Biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van. Előfordulhat, hogy nem elégszik meg egy akkus fúrógéppel, mert kicsi a teljesítménye és nem tudja elvégezni vele a kívánt feladatot. Ebben az esetben robosztusabb, erősebb gépet érdemes választani, amely képes átfúrni vastag betonfalakat is. A fúrókalapács ilyen célra lett kifejlesztve. Biztosan fordult már elő Önnel, hogy egy panellakás falába lyukat szeretett volna fúrni. Ilyen esetben jön jól egy fúrókalapács, amely erős motorjával, ütvefúró funkciójával hatékonyan és könnyen fúr lyukat a kívánt helyre.

Egy jó szakember minden esetre fel van készülve, és rendelkezik a fúrás-csavarozás elvégzéséhez szükséges gépek teljes skálájával, igénynek megfelelően. Egy ilyen szerszám pontos mérnöki tervezés eredménye, hiszen a tartósság és minőség nagyon fontos. A kényelem és hatékonyság fokozására a fúrókalapács kiegészítője az oldalmarkolat és a mélységütköző a pontos fúrásmélységért, továbbá egy szerszámkoffert is adnak hozzá, a kényelmes szállítás érdekében. Vásárláskor forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!