Az aktivitásmérő internetről is megrendelhető
Az aktivitásmérő internetről is megrendelhető

Az egészséges testmozgásra igenis minden embernek szüksége van, hiszen csakis így lehet kiegyensúlyozott életet élni. Ma már számos edzés van, amelyeknek a lényege az, hogy az edző személy egy bizonyos pulzusszámot kell elérjen az elvárt hatás érdekében. Az aktivitásmérő nemcsak a pulzust méri, hanem az elégetett kalóriákat, megtett távolságot és még számos hasznos információt is.

Ha ezt a csuklón hordható eszközt valaki összeköti egy okostelefonnal, akkor az aktivitásmérő által rögzített adatok elemzésre kerülhetnek egy applikáció által.A két okos eszköz bluetooth kapcsolaton keresztül tud kommunikálni egymással. Az érdeklődők ezeket a nagyszerű kütyüket megtekinthetik a www.sgdigital.hu webáruházban, ahol számtalan termék található.

Az aktivitásmérő gyártásával több cég is foglalkozik, így a kínálat óriási. Ha Ön bármiféle műszaki cikket szeretne vásárolni, vagy kifejezetten aktivitásmérő érdekli, akkor böngéssze végig a fenti webáruház termékpalettáját, és biztosan találni fog olyan produktumot, amely megfelel elvárásainak.