AL KO elektromos fűnyíró
AL KO elektromos fűnyíró

Már itt kopogtat a tavasz az ablakunkon. Ideje megkezdeni a kerti szerszámaink leltárát! Amennyiben hiánycikk a készletünkben az AL KO elektromos fűnyíró, akkor nyugodtan eljátszhatunk a gondolattal, hogy lecseréljük a régi, elgyengült, nehezen kezelhető gépet.

Az AL KO elektromos fűnyíró kiváló eszköz a nem ipari méretű gyepterületek karbantartásához. Tömören úgy lehetne jellemezni, hogy egyszerű, de nagyszerű. Több típusánál is állítható a vágási magasság, továbbá adott a mulcsozás lehetősége is.

Egyszerűen üzembe helyezhető, kényelmesen kezelhető és várhatóan nemcsak egy-két szezont bír majd ki. Az AL KO elektromos fűnyíró kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, tehát reális összegért cserébe egy igazán megbízható kerti gépezettel bővülhet a kertészgép készletünk.

Ha online szeretnénk lebonyolítani a vásárlást, akkor a denakert.hu webáruházban érdemes megtekinteni a sokoldalú kínálatot. Választhatunk kábeles valamint akkumulátoros változatot egyaránt. Utóbbihoz természetesen a töltő is jár.