A kinézetünket, kisugárzásunkat, az öltözetünk mellett, a mindennapokban nélkülözhetetlen kiegészítők is jelentősen meghatározzák. Az egyedi világnézetet, kreativitást megtestesítő Anekke táska egy közel fél évszázados múltra visszatekintő spanyol márka kifogástalan minőségű terméke.

Japán kultúrát megidéző, különleges mintázata összetéveszthetetlenné teszi ezt a váll-, illetve hátitáskaként is megtalálható árucikket, ami nemcsak esztétikai szempontból felel meg a legmagasabb elvárásoknak, hanem rendkívül praktikus is.

Az Anekke táska számos zsebbel rendelkezik, amelyek megkönnyítik, átláthatóbbá teszik a különféle iratok, valamint a pénztárca, a jegyzetfüzet, a mobiltelefon és egyéb fontos kellékek tárolását. Az ételhordozásra tervezett modell belső alumíniumbélése az elemózsia frissen tartásáról gondoskodik.

A márkacsalád gazdag választékában többfunkciós Anekke táska is szerepel, ami egyetlen mozdulattal válltáskából hátitáskává alakítható, így magunk dönthetjük el, hogy a pillanatnyi hangulatunkhoz éppen melyik változat illik a leginkább.