baba hintaszék
Baba hintaszék

Ezek a viszonylag új típusú, csecsemőknek készült kiegészítők csak nemrég jelentek meg a hazai piacon, de rövid idő alatt rendkívül népszerűvé váltak a fiatal szülők körében. Bármelyik anya nyugodtabb, amikor a gyermek folyamatosan felügyelet alatt áll, de nem mindig kényelmes húzogatni a járókát vagy a gyerekkocsit a lakásban. A kompakt méretű és könnyű baba hintaszék egyszerűen átvihető az egyik szobából a másikba, sőt a nyaralás idején is nagy szolgálatot tesz.

A speciális kialakításnak és az ortopéd bélésnek köszönhetően, a baba hintaszék fiziológiailag megfelelő helyzetet biztosít a kicsi hátának, nyakának, fejének és csípőjének. Annak érdekében, hogy ez a kiegészítő valóban hasznos legyen Önnek és a gyereknek is, fontos, hogy az életkort és a súlyt is figyelembe vegye a vásárlásnál.

A legtöbb általában már a születésétől fogva használható, de a kis tulajdonos maximális súlyát minden gyártó külön határozza meg. A baba hintaszék megbízható és könnyű alumíniumból, valamint műanyagból, illetve fejtámlákkal és huzatokkal készül.