Ón címke gyártás

Mind a kistermelőkre, mind az ipari termelői cégekre igaz, hogy szeretik minél feltűnőbb logóval ellátni áruikat. Ezeket legtöbbször papírcímkére nyomtatják, és felragasztják a termékeikre.

Ez egy bevett szokás, de nem azt jelenti, hogy nem létezik más lehetőség, hiszen ott van például az ón címke gyártás. Gondoljanak bele, hogy milyen jól mutat a dombornyomásos ón címke a minőségi termékeken, főleg, ha italról van szó. A bor kultúrájához például nem csak maga a folyadék, hanem az üveg és a címke is hozzátartozik. A vásárlók – bár nem kizárólag ez alapján szelektálnak – nem fognak megvásárolni egy olyan terméket, amelynek valami baj van a címkéjével. Hogyha ez ónból készült, akkor alapból nehezebben sérül meg.

Ha egy testes, nagyon jó minőségű vörösborhoz egy ilyen címke társul, akkor az biztosan felhívja a vásárlók figyelmét. Az ón címke gyártás ezért elsősorban a borokra specializálódik. Azonban ha más ötlete van, akkor is nyugodtan csináltathat ilyet, és elhelyezheti olyan terméken, amelyen csak akarja.