Értékesítés
Értékesítés – ügyviteli rendszer

Minden vállalkozás számára fontosak bizonyos lépések, amelyek által nyomon követhető a cég működése, haladása és fejlődése. Az értékesítés egy, azon modulok közül, amelyek szakértői munkát igényelnek és csakis profikra bízható.

A Flexium oldalán megismerheti Ön is, hogy az értékesítési folyamatok könnyen átláthatóak, de ugyanakkor a felhasználók betanítási ideje is csökken. Az értékesítés az ügyviteli rendszer egyik fontos része, ahol végigkövethető a termékek útja, az ajánlatoktól kezdve az értékesítési folyamatig.

Olyan folyamatok tartoznak ide, mint az előrejelzés, ajánlat, rendelés és ennek a visszaigazolása, a szállítólevél kiállítása, amit szintén visszaigazolás követ. Ezután a számla és a stornó számla is kiállításra kerül, amit esetlegesen egy helyesbítő számlával egészítenek ki. Mindegyik folyamat odafigyelést és pontosságot igényel, tehát, aki a Flexium szolgáltatásait és segítségét választja, azt profi értékesítés mellett dönt. Amennyiben szeretné jó kezekre bízni a vállalat karbantartását, vegye fel a kapcsolatot az oldallal!