Infraszauna elérhető áron
Infraszauna elérhető áron

A szaunában eltöltött idő nagyon jó hatással van a szervezetre. Persze, legelső alkalommal nem érdemes beülni egy-két órára. Sőt, ez egyáltalán nem is ajánlott, de kezdetben már néhány perc is elég a felfrissüléshez.

Az infraszauna jótékony hatásával kapcsolatban már számos tanulmány született. A technológiai megoldásoknak köszönhetően, már otthonra is beszerezhetünk egy ilyen kabint, amit bármikor használhat a család.

Többféle infraszauna kabin létezik, amelyek különbözhetnek technológiájukban és kialakításukban. A magas hőmérséklet hatására, a bőrünk pórusai kitágulnak és elkezdődik a verítékezés, ami a szervezet természetes méregtelenítő mechanizmusa.

Különféle illóolajok használata is célszerű, hogyha relaxálni szeretnénk az infraszauna kabinjában. Jó tesz a keringésnek és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, mivel az infraszauna sugarai a felszínre hozzák a bőrben rejlő tápanyagokat. Ami mindenképp érezhető lesz már az első alkalommal, az a felüdült, kipihent állapot. A rendszeres használata néhány héten belül kifejti a jótékony hatását.