Az infraszauna kellemes hatása
Az infraszauna kellemes hatása

Az még nem fog senkin segíteni, hogyha naphosszat verejtékezik a szaunában, mivel ez előbb-utóbb veszélyessé válhat a kiszáradás miatt.

Viszont tény, hogy az infraszauna sugarai serkentik a vérkeringést, hiszen mélyen behatolnak a bőr rétegeibe, amitől a hajszálerek kitágulnak. A jobb vérkeringés pedig gyorsabb anyagcserét eredményez, ez pedig elősegíti a kalóriaégetést. Az infraszauna használata leginkább egy kiadós edzés után célravezető.

Többek között emiatt szokták használni a sportolók, mivel ellazítja az izmokat, sőt, a jobb vérellátás segíti az izmok regenerálódását. Erre pedig kimondottan szükségük van azoknak, akik aktív életmódot folytatnak.

Az infraszauna manapság már kedvező áron beszerezhető, még akkor is, ha többszemélyes változatot szemeltünk ki. Az infraszauna.com webáruházból egyszerűen meg lehet rendelni a Carbon, illetve a Full spektrum infraszauna különféle változatát. Nemcsak a technológiájukban, de az anyagukban is eltérőek lehetnek. A Hemlock változatok általában gazdaságos választást jelentenek a cédrusnál.