MDF ajtó ár
MDF ajtó ár

Régebben a külső és a beltéri nyílászárók szinte kizárólag fából készültek, de ennek a természetes alapanyagnak az értéke folyamatosan nő és ezért más megoldásokat keresnek a gyártók. Az MDF ajtó ár a többihez viszonyítva igen kedvező, de ez a termék még azzal az előnnyel is bír, hogy szép és időtálló.

Az egyszerű farostlemez továbbfejlesztett változata ez az ilyen típusú termék, ugyanis apróra vágott, nagy sűrűségű és gyantával kevert rostokból állítják elő. Az alacsony MDF ajtó ár és az ilyen kivitelezés egyre népszerűbbé teszi ezeket a modelleket, mert a laminált változatát még csak festeni sem kell és a tisztítása is könnyen megoldható. Karcálló felületének köszönhetően, sokáig ugyanolyan mutatós marad az ilyen nyílászáró, mint amilyen újkorában volt. Esztétikailag ez az anyag remekül kombinálható üveggel, fémdíszekkel.

A családi költségvetésből elkülönített MDF ajtó ár minden esetben ezeknek a paramétereknek köszönhetően ideális befektetés, amennyiben új ajtó vásárlása vagy pedig a régiek cseréje a cél.