Baba body

A friss szülők gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy az újszülött babájuk ruhatára miket kell tartalmazzon. A kényelmes rugdalózók mellett, az egyik legfontosabb a baba body lesz, amiből jó pár kell az első évben. Tanácsos méretenként legalább 7-8 darabot beszerezni belőle, rövid és hosszú ujjút egyaránt. A kicsik bőre rendkívül érzékeny, így fontos, hogy jól szellőző, pamutruhákat válasszunk.

A lyamar.hu webáruházban kapható bodyk anyaga kiváló minőségű, 100 % pamut. A finom anyagú, kellemes tapintású baba body kényelmes viseletet biztosít a csöppségeknek. Ideális választás, hiszen védi a derekat, nem húzódik fel az alsó részen található patentoknak köszönhetően, ráadásul könnyen fel lehet adni a gyermekre.

Természetesen az is fontos, hogy a baba body szép legyen. A webshop kínálatában gyönyörűen kidolgozott, mesefigurákkal díszített termékek várják a vásárlókat. Válasszon Ön is a fantasztikus kínálatból, amiben a tüllszoknyás darabok szintén megtalálhatóak, valamint szebbnél-szebb szettek!