Baba törlőkendő
Baba törlőkendő

Állt már tanácstalanul a végtelenül maszatos gyermekével a parkban, hogy most így miként vigye végig az utcán vagy netán be egy üzletbe? Egészen biztos, hogy most minden anyuka és apuka határozottan bólogat. Van egy szuper megoldás, mégpedig a baba törlőkendő, ami minden babatáskába ott lapul és ha természetes alapanyagú, vegyszer, színezék és illatmentes változatot választunk, akkor nyugodtan alkalmazhatjuk akár a kicsi arcán is.

A baba törlőkendő kiváló tisztító képességgel rendelkezik, így a játszótéren összeszedett por, sár, fű vagy virágfolt is könnyedén eltávolítható a kicsik bőréről. Ha nem otthon vagy folyóvíz közelben piszkolja össze magát, akkor is pár pillanat alatt tisztává varázsolhatjuk őket.

Nem ritka eset, hogy a szép új ruha is menthetetlenül piszkos lesz, vagy inkább mondjuk úgy, hogy ritka amikor tiszta marad. A baba törlőkendő ezt is képes orvosolni, hiszen hihetetlen folttisztító tulajdonsággal rendelkezik. Pár pillanat alatt kisúrolható a sár vagy az ételfolt, így nem kell hazarohanni átöltözni, hanem egyszerre elintézhetjük a kitűzött feladatot.