Babzsák iskolába

Az iskolában töltött évek meghatározzák életünk irányvonalát. Segít kibontakoztatni a tehetségünket és megannyi képességeinket. De olykor jellemző rá a merevség és korlátoltság. Lehet oldani ezen a feszültségen, hiszen a babzsák iskolába való bevitele jó ötlenek számít.

Nem is lenne az első gondolat, ugyanis pár alternatív jelegű iskola már kipróbálta és azt tapasztalta, hogy a diákok nagyon szeretik ezt a laza ülőgarnitúrát, amit a Heverde révén is egyszerűen be lehet szerezni.

Kivitelezni sem bonyolult, mert ha megvan az ötlet és az engedély, akkor egyszerűen az iskola bizonyos helységeiben lecseréljük a kemény székeket és átadjuk a helyet a modern, kényelmes daraboknak. A tanórák között nem marad sok idejük a gyermekeknek a lazulásra, felfrissülésre, de jól ellensúlyozhatjuk a babzsák iskolába történő elhelyezésével.

Kimondottan hasznos lehet a könyvtárakban, ami meghozhatja a fiatalok kedvét az olvasáshoz, tanuláshoz. Pár kötetlenebb óra is alkalmat teremt, amin a diákok felszabadultan, szabadon tudnak beszélgetni.