üvegkulacs
Üvegkulacs

Mindig visz magával egy kis folyadékot, bármerre indul, mert tudja, hogy szüksége lesz rá, de nem részesíti előnyben a műanyag palackok használatát? Akkor döntsön a természetes alapanyagból előállított üvegkulacs alkalmazása mellett! Ez számos jó tulajdonsággal rendelkezik és nagyon könnyen tisztítható.

Ha beszerez egy ilyen terméket, többé nem kell az elszíneződött műanyag palackba töltenie az éltető vizet. Továbbá egészséges is az üvegkulacs használata, hiszen semmiféle vegyi vagy káros anyagot nem tettek bele az előállításakor. Vegyen néhány darabot a kulacsbolt.hu webáruházból, ahol szettek is kaphatóak!

Nagyon jó ötlet például a Biodoras nevű készlet, amiben neoprén huzatos üvegkulacs és egy darab uzsonnás doboz szerepel, mindez bagolymintával. Az üveg űrtartalma 500 ml. Tehát bárhová megy, vihet magával uzsonnát, teát és vizet kiváló csomagolásban, ha ezt a készletet vásárolja meg. A szett ára csupán 5940 Ft, tehát emiatt sem kell aggódnia. A rendelés kiszállítása az ország egész területén érvényes.