Baráthosi összes turáni könyve

Sokan már tűkön ülve várják 2018 telét. Ennek oka, hogy ekkor jelenik meg „Baráthosi összes turáni könyve” az Angyali Menedék nevű könyvkiadónál. A szerző, Baráthosi Balogh Benedek a missziójának tekintette, hogy felkeresse az összes turáni népet.

Ennek érdekében, tulajdonképpen bejárta a fél világot, ami hatalmas szó volt a 19. és a 20. század fordulóján. Nagy értéket képviselnek az útleírásai, illetve a néprajzi szövegei. „Baráthosi összes turáni könyve” az 5000 oldalas kézirat rövidített változatát jelenti. Az olvasók 1500 oldalon keresztül ismerkedhetnek meg a szerző életművével.

A kiadó most tulajdonképpen 18 kötetet ad ki egyetlen könyvben. Érdemes kihasználni a mostani akciót, hiszen 26 százalékos kedvezménnyel vehető meg „Baráthosi összes turáni könyve”.

Még csak az előrendelés adható le, de érdemes igyekezni, hiszen a kötet gyorsan fogy. Most jó minőségű, keménykötésű, fűzött formában lehetséges a vásárlás. További információ az angyalimenedek.hu internetes oldalon található ebben a témában.