Rosé

Az élet minden területén vannak kategóriák, amelyek egyfajta rangsorként funkcionálnak. Az italok világában sincs ez másképp, ugyanis vannak előkelőbb helyet elfoglaló különlegességek. A BB Rosé egyedi története és a mai napig tartó népszerűsége kikövetelte, hogy királyi helyet tudjon magáénak.

Már a csomagolása tiszteletet kíván és egyértelműen nem dorbézolásra hivatott, sokkal inkább az életünk fontos eseményeinek kíséretére, hiszen fokozni tudja az alkalom méltóságát és különlegességét. A Rosé már színét tekintve hangulatos és lágy, amit a gyümölcsös íz és illat megerősít. A félszáraz pezsgőért sokan rajonganak, különösen amikor van akivel ünnepelni és beszélgetni.

Nem igazán szokott előfordulni, hogy valaki egymagában megiszik egy üveg pezsgőt, sokkal inkább az örömben való osztozás jellemző, ami alapvetően pozitív érzéseket hoz elő másoknál is. A BB Rosé minden szempontból a megérdemelt helyet foglalja el az italok világában, ezért adjuk meg a neki járó tiszteletet azáltal, hogy rendkívüli alkalmakkor az asztalra kerül.