beépíthető biokandalló
Beépíthető biokandalló

Meglehet, hogy sokan szeretnének kandallót az otthonukba, de nem valósítják meg az óhajukat, mert éppen nincs a házukon kémény. Pedig napjainkban már ezeknek a berendezéseknek a hangulata kémény nélkül is élvezhető, a beépíthető biokandalló nyújtotta lehetőségnek köszönhetően.

Ugyanakkor ezek a konstrukciók nem csupán látványelemként funkcionálnak, hanem mérettől függően, 1-3 kW fűtési teljesítményt is biztosítanak. Voltaképp egy speciális anyag, a bioetanol segíti elő az égés látványát. Azért is ideális a beépíthető biokandalló, mert a bioetanol teljesen környezetbarát, egyfajta alkohol, aminek fő előnye, hogy a használatával nem keletkezik égéstermék, nincs hamu, kosz, korom.

Ennek tulajdoníthatóan, a tűztér tisztítására szinte egyáltalán nem lesz szükség. Ha egy beépíthető biokandalló beszerzését tervezi, tanácsos felkeresnie a kandallos.hu webáruházat, aminek a kínálatában biztosan ott van az a berendezés, amit ideálisnak talál. Szép kivitelezésű, modern kandallóra tehet szert a webáruházban.