Angol magántanár

Több érvet is fel lehet sorolni azzal kapcsolatban, hogy miért nem előnyös az, ha vagyonokat költünk egy-egy angol magánórára. Tény ugyanis, hogy sok esetben fölöslegesen fizetjük ki a nagyobb összegeket is.

Persze ilyenkor nem az angol magántanár a vétkes, hiszen ő is csak egy szolgáltatást kínál, de tény, hogy vannak ennél sokkalta előnyösebb megoldások is. Amíg például egy tanár az órarend szerint csak veled foglalkozik, addig egy olyan nyelviskolában, mint a BeHappy, arra is lehetőséged van, hogy csapatban kipróbáld magad, illetve a többiek által is motiválva légy. Ugyanilyen fontos szempont, hogy például rengeteg olyan holtidő van az angol magántanár által tartott órák alatt, amikor konkrétan egyedül dolgozol. Miért is fizetnél ezekért a holtidőkért cserébe, teljesen fölöslegesen?

És végül: míg egy angol magántanár időbeosztása rendszerint szoros, így valószínűleg nem tud túl rugalmas lenni az esetleges átütemezésekkel kapcsolatban, addig a BeHappy óriási nyitva tartásának köszönhetően, itt lehetőséged van arra, hogy könnyedén átszervezd az órádat, ha netalán épp közbejön valami.