Sokszor a teraszt el kell látni egy speciális belátásgátlóval, egy olyan hálóval, amelyik nem csupán a kíváncsi tekinteteket tartja távol, hanem a rovarokat is, illetve véd az időjárás viszontagságaival szemben is.

De melyik az a terasz háló, ami biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket? A szakemberek gyakran ajánlják a fonott Extranet belátás ellen védő hálót. Mik ennek a jó tulajdonságai? Miért fog ez mindenhol beválni?

A terasz háló egyáltalán nem nehéz, ami azt jelenti, hogy nem fogja terhelni a kerítést. Emiatt pedig egy gyengébb, szimplább, nem épp a tartósságával kitűnő kerítésre is fel lehet ezt szerelni. Nem mellesleg az efféle terasz háló ideális úszómedencék köré, teraszok, erkélyek és kerítések belátás- és átlátáscsökkentésére.

Az Extranet árnyékoló háló anyaga UV-álló adalékkal kevert, nagy sűrűségű polietilén PVC. A terasz háló telepítése sem fog senkinek gondot okozni. Az első lépés a méretre vágás. Az Extranet árnyékoló háló minden irányban ollóval vagy sniccerel vágható.

Ha ez több rétegben kerül felszerelésre, akkor az átlátásgátlás fokozható. A hálót nyugodtan lehet telepíteni fa vagy épp fém keretre. A feszítődrótra való telepítéshez külön műanyag rögzítőket érdemes bevetni.

Ez a termék megrendelhető a belatasgatlo.hu internetes boltban, ahol a vásárlók nagy kedvence a belátásgátló teraszra megoldás is. Ha valaki egy olyan időjárásnak ellenálló, roppant stramm és nem mellesleg szép, az árnyékoló funkcióját megfelelően ellátó kelléket keres, akkor biztosan megtalálja a fent említett boltban az ideális kelléket.

Nem csupán a fenti előnyök miatt jó választás ez, hanem azért is, mert kedvező árral rendelkezik. A belátásgátló teraszra szakember segítsége nélkül telepíthető. Ez könnyedén és gyorsan felszerelhető még medence vagy homokozó mellé, de akár teraszok és erkélyek korlátján is elhelyezhető.

A belátásgátló teraszra tehát egy sokoldalú eszköz, amelyik simán megfelel raktári térleválasztónak. A tulaj rögzítheti ennek a rolós házát és az ellendarabot is a falhoz, vagy a talajra tetszőleges távolságra. A belátásgátló teraszra egyszerűen kezelhető.