Plüss nyúl

A nyuszik igazán édes teremtések, amelyeket a kicsik és nagyok egyaránt szeretnek. A gyerekek körében kifejezetten kedvelt kisállatnak számítanak, ám sajnos nem mindegyiküknek adódik meg a lehetőség, hogy élő kedvencük lehessen. A plüss nyúl igazi társuk lehet azoknak a porontyoknak, akik egy puha, bolyhos háziállatra vágynak, hiszen remek alternatívaként szolgálhat számukra.

A játékboltok polcain többféle változatban, színben és méretben is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja azokat a darabokat, amelyek a leginkább elnyerik a kicsik tetszését. A magyarországi Clever Puppets webáruházban azonban a hagyományos plüss nyúl figuráktól eltérően sokkal különlegesebb játékszerek találhatóak.

A nyusziról mintázott kesztyűbábok minden egyes gyermekszívet meglágyítanak, hiszen ezek a darabok lenyűgözőek, emellett pedig olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyekkel a hagyományos társaik nem.

Az aprócska kezek és az ujjak életre kelthetik a figurákat, ezáltal pedig remek kis bábjátékok születhetnek az otthoni bábszínházban.