Praktikus bottartó

A vízparti időtöltés sokaknak közkedvelt alkalom a pihenésre és szórakozásra. Sokan szeretnek például kirándulni vagy egy tóparton bográcsozni, horgászni.

A horgászat egyszerre lehet szórakoztató időtöltés és élelemszerzési mód is a halászléhez. A bottartó olyan állvány, aminek révén praktikus és kényelmes lesz a horgászat, illetve remek megoldás, ha gyorsan kell reagálni a kapásra. A bottartó segítségével a horgászbotokat sorban, egymás mellé lehet helyezni, így nem akadnak össze és a damil sem akard be sehová. A teleszkópos magasságállítás is fontos tényező, a még kényelmesebb kezelés végett. Többféle változatban kapható. Például megkülönböztethető a botok darabszámának tartása alapján is.

A bottartó széles választéka kapható a specialcarp.hu webáruház kínálatában. A minőségi fémszerkezet teljes mértékben víz- és rozsdaálló, könnyen összehajtható. A kicsi súlyánál fogva nem okoz problémát a szállítása, ráadásul a gyártók saját hordtáskát is adnak hozzá. Látogasson el a honlapra és győződjön meg személyesen ezekről a termékekről!