Brita vízszűrő

Földünk jelentős részét víz borítja, ahogyan testünk fő alkotóeleme is víz. Ezért a megfelelő folyadékbevitel nélkülözhetetlen életünk fenntartásához. Ahhoz, hogy a víz fogyasztása ne legyen kockázatos, használhatunk Brita vízszűrő palackokat vagy korongokat.

Ez a zseniális ötlet és fejlesztés arra az elvre épül, hogy a víz, amit használunk, mentes legyen minden szennyeződéstől és a veszélyes nehézfémektől. A háztartásokban használt víz gyakran vízköves és a vízhálózatokban általában klóros, amelyek kedvezőtlenül hathatnak a szervezetünkre.

Azonban, ha felelősségteljesek vagyunk, akkor előre gondolkodunk és élünk azokkal a lehetőségekkel, amelyek segítségével megőrizhetjük az egészségünket. A Brita vízszűrő révén, nemcsak a fogyasztásra szánt vizet szűrhetjük meg, hanem a főzéshez használtat is, ezáltal a vízkő nem rakódik le az edények oldalán. A tapasztalatok arra utalnak, hogy még a hideg italok íze is javul a rendszer használatát követően. Ennek nagyon örülünk, főleg a nyári hónapokban.