Ace 17.1 Primeknit FG

Ahogyan a foci is elképesztően sokat változott az elmúlt években, úgy a játékhoz szükséges eszközök, akárcsak a labdák, mezek és cipők nagyon sok fejlődésen mentek át. Az Adidas mindig is az innovációra törekedett ezen a téren, és ezt a hozzáállást az Ace 17.1 Primeknit FG futballcipő piacra dobásával ismét bebizonyította.

Az Ace 17.1 Primeknit FG egyik legfontosabb tulajdonsága abban rejlik, hogy egy speciálisan kialakított felső résszel rendelkezik, amelyik optimális labdakontrollt biztosít, még nagyobb sebességnél is. A lábbeli technológiai fejlettségét az anyagösszetétel is igazolja.

Az Ace 17.1 Primeknit FG szintetikus felsőrésze tökéletesen illeszkedik a láb formájához, kényelmes textil belső részének köszönhetően pedig, több kilométer futást sem érez meg a viselője. Az Ace 17.1 Primeknit FG füves pályára teljesen megfelel a profi külső talp miatt, amelyik véd a csúszás ellen is. A cipő kialakítása kiváló illeszkedést, optimális labdakezelést garantál. Ezen kívül a kiváló tartásról sem lehet megfeledkezni, amit a talp nyújt.