nappali bútor
Nappali bútor

Minden helyiség csak akkor tudja igazán betölteni a funkcióját, ha rendelkezésére áll ehhez az összes szükséges feltétel. A stílus és divat gyakran meghatározó elemek, de általánosságban elmondható, hogy a praktikum legalább annyira fontos a nappali bútor esetében, akárcsak a küllem. Jó, ha van hová tegyük a televíziót, esetleg egy akváriumot vagy a különféle hangulatot idéző nippeket.

Az sem ritka, hogy rövid időn belül igen komoly rendetlenség alakul ki a szobában, így ilyen helyzetekben fontos, hogy tudjunk hová bepakolni. A nappali bútor nagy tárolókapacitásával szó szerint elnyeli a holmikat, így azok nem kerülnek a lábunk alá minden lépésnél, továbbá megadja az otthonunk alaphangulatát.

A vendégek belépve a lakásba, szinte azonnal itt találják magukat, leszámítva az előszobát, így fontos a barátságos környezet jelenléte, kivéve, ha nem szeretjük a látogatókat. A nappali bútor rengetegféle formában a rendelkezésünkre áll, ezért teljesen sajátos összeállításokban választható ki, ami tükrözni fogja a személyiségünket.