A mai minőségi cipők talpa természetes gumiból készül, a tisztán tartása pedig biztosítja az élettartamának meghosszabbítását. A DD Step szandál is pont így készül, tehát a fizikai tényezők hatásainak ellenálló talp tartósságot ad ezeknek.

A lábbelik azonban könnyűek, nem jelentenek többletterhelést a gyerekek lábának és rugalmasságuk révén megkönnyítik a természetes mozgást. A DD Step szandál valódi bőrből készül és biztosan megfelel a kicsi elvárásainak, ízlésének és életmódjának. A lábujjak védőszerkezete, ami a szandálon található, megkönnyíti a lábujjak kényelmes elhelyezését, megfelelő növekedését és rögzítését a mozgás során. A megfelelő magasság megkönnyíti a gyermekek lábának szabad mozgását.

A DD Step szandál erősítő szerkezetekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a pozicionálást és erősítik a szóban forgó lábbeli ívét. A készleten talál méhecskés, masnis, csillagos, illetve virágos modelleket is, amit minden kislány imádni fog. Természetesen kisfiúknak is megtalálhatja a megfelelőt.