Használt szerverek kiváló áron
Használt szerverek kiváló áron

Még egy kezdő vállalkozásnak is le kell fektetnie alapjait az online világban, mivel a jövőt manapság már az internet jelenti. Aki nincs jelen a világhálón, valamilyen formában, az mondhatni, hogy nem is létezik.

Dell R620 kiváló szervernek számít, amely a nagyszerű R610 utódja. A bővíthetőség és a skálázhatóság szempontjából remek választás, ráadásul erős Intel Xeon processzorral van ellátva, amiből akár kettő is lehet benne.

A sokoldalúság a számos konfigurációs opcióban mutatkozik meg, ezért mindenki igény szerint állíthatja be a megfelelő teljesítményt, ami az adott feladathoz szükséges. A Dell R620 modell révén, a céges adatok bárhonnan elérhetőek lesznek, ennek köszönhetően a céges ügyintézés is jelentősen felgyorsítható.

A különféle szoftverek segítségével, amik a Dell R620 által kiválóan futnak majd, számos automatizálható folyamat állítható be. Az előre konfigurált 12. generációs Dell R620 minden szempontból gazdaságos választásnak számít, mivel egy tökéletesen működő felújított modellről van szó.