DSC riasztó

A biztonságtechnikai eszközök igen népszerűek lettek az utóbbi időben. Mindenki igyekszik az otthonát, üzletét biztonságosabbá tenni, hogy megvédje értékeit, illetve családját a betörőktől. A mozgásérzékelős DSC riasztó tökéletesen megfelel erre a célra. Alkalmazhatóak családi házakban, kereskedelmi és ipari egységekben egyaránt. Nagyfokú biztonságot jelentenek, hiszen azonnal jelzik, ha illetéktelen emberek hatolnak be az adott épületben.

A hanghatás egyrészt elrettentésként is szolgálhat, hiszen megzavarhatja a betörőket, ugyanakkor figyelmezteti a tulajdonosokat, valamint a hatóságot is a behatolók jelenlétére. A kanadai gyártmányú DSC riasztó telepítése egyszerűen megoldható és az üzemeltetése is gyerekjáték. Többféle modell közül válogathatnak az ügyfelek, így mindenki igényét ki tudják elégíteni.

A DSC riasztó olcsón beszerezhető a biztonságtechnikai szaküzletekben, valamint az interneten is megrendelhető ez a készülék. Ha Önnek is fontos a biztonság, akkor keresse fel a szolgáltatókat és szerelje fel otthonát egy ilyen berendezéssel!