Laser-show

Egy színvonalas ünnepély, esetleg avatás, vagy nagyobb szabású szórakoztató rendezvényeket megnyitó, esetleg lezáró ceremóniája nem múlhat el valamilyen egyedi és látványos parádé nélkül.

Ilyen lehet a tűzijáték, de akár a laser-show is. Hazánkban egyre több ilyen rendezvényszervező cég működik, akik kifejezetten lézeres látvány-megoldásokat kínálnak nagyszabású események lebonyolítására. Profi módon megkomponált fényjáték a laser-show, ami garantáltan elkápráztatja a közönséget és maradandó élményt nyújt. Többféle megoldás is létezik, amit a szakemberek segítségével érdemes átbeszélni és kiválasztani a leginkább megfelelőt. A laser-show lehet zöld vagy színes is, különböző fényerőben, különféle sugárjátékkal.

Lehetőség van lézerrel 3D hatású képek, logók megjelenítésére, valamint egyedi animációk kivitelezésére is. Mindezek figyelembevételével választhatja ki a megrendelő a számára megfelelő fényjátékot. Többféle extra kiegészítés is választható, például füstre vetítés vagy speciális fóliavetítés.