Műkörmös bőrönd

A körömépítés jó pár eszköz és anyag használatát megköveteli. Hogy ezek az értékes dolgok mindig biztonságban legyenek, célszerű egy műkörmös bőrönd használata. Ebbe munka után be lehet pakolni az összes zselét, előkészítő folyadékot, ecsetet, reszelőt és természeten a lámpának meg a csiszológépnek is van elég hely benne.

Mivel ezek a tárgyak sérülékenyek, eltörhetnek, kifolyhatnak, olyan helyet kell keresni számukra, ahol biztonságban vannak. A gellakk.com webáruház műkörmös bőrönd típusai ideálisak a tárolásukra, szállításukra. A 4 polc és a fő rekesz elegendő helyet biztosít mindennek.

Kulccsal zárható, a súlya pedig nem több mint 1,5 kg. Az itt kapható műkörmös bőrönd fajták a praktikusságuk mellett, igazán lenyűgöző dizájnnal is rendelkeznek. A fekete bársonnyal bélelt belső rész, valamint a színes szerelvények egyedi stílust sugallnak, de a külső kidolgozásukon is megakad minden szem. A minőségük első osztályú. Szerezzen be Ön is egyet, a webáruházban, mert ezek most nagyon jó áron megkaphatóak!