Polar klíma
Polar klíma

Teljesen egyértelmű azon elvárásunk, hogy az otthonunkban olyan környezeti feltételek uralkodjanak, amelyek kifejezetten a saját igényünkre vannak szabva. A megfelelő hőmérséklet és páratartalom szabályozása kiemelt jelentőséget kapott a hétköznapokban, amiről a Polar klíma sajátos rendszerén keresztül kiválóan gondoskodik.

A kifejezetten ezen tájegység viszonyaihoz tervezett termék olyan funkciókat vonultat fel, amelyeknek jelenlétében egyszerűen öröm a használata. A klimaman.hu oldalon több típus közül válogathatunk, így teljesítményben és ár-érték kategóriában egyaránt elérhető az a Polar klíma, amelyik megfelel az elvárásainknak. Csendes üzemmód, automatikus újraindítás, mosható szűrő, gyerekzár, opcionálisan WIFI alkalmazás.

Ha szükségünk van hűtésre és fűtésre az év folyamán, akkor megéri ebben a kivitelben gondolkodni. A Polar klíma turbó funkciója révén gyorsan eléri a kívánt hőtartományt és azt folyamatosan fent képes tartani. A távirányítás révén pedig a szoba bármelyik pontjából vezérlehetővé válik.