Igazi kuriózumnak számít, pedig azt gondolhatnánk, hogy ez is csak egy egyszerű játék. Viszont az Anne Geddes baba ennél sokkal több. Elég rápillantani és máris magával ragadja az embert az a részletesség és kidolgozottság, amiben a különlegessége rejlik.

Felettébb élethű vonásokkal rendelkezik, éppen emiatt számtalan felnőtt lelte már örömét ebben az aranyos csöppségben. Tökéletes darabja lehet a gyűjteményünknek, de 18 hónapos kor felett a gyermeknek is kiváló meglepetést jelent.

Az Anne Geddes baba megunhatatlannak számít, mivel többféle kivitelben érhető el. Választhatunk egy ünnepi témájú változatot, ami például a karácsonyi időszakra utal, ilyen a télapós vagy rénszarvasos.

Éppen olyan aranyos, katica, nyuszi vagy süni formájában is az Anne Geddes baba, amit minden bizonnyal azonnal magunkhoz szeretnénk ölelni, amikor kibontjuk a csomagolást. Sokakat elképeszt ezt az élethűség, ami az Anne Geddes babákra jellemző és éppen ez az, amiért olyan rengetegen kedvelik. Nincs korhoz kötve, elvégre gyűjtői daraboknak számítanak.