Függöny méteráru
Függöny méteráru

Amikor kész a berendezett lakás, az i-re a pontot a különféle lakástextilek teszik fel. Mi most az Ön segítségére lehetünk, hiszen a hajtás után felüdülés lesz online megrendelni a kívánt anyagokat. Rengeteg méteráru található a webshopunkban, kezdve az ágyneműhuzatoknak valóktól egészen az asztalterítőkig.

A függöny méteráru szintén változatos, a legegyszerűbb modellektől az igazán impozánsokig bőven van miből válogatnia. Érdemes összhangba hozni a falak és a bútorok színeivel. Ha egy fényáteresztő függöny méteráru kerül kiválasztásra, akkor viszont a sötétítő anyagot kell úgy megtalálni, hogy az hangsúlyossá váljon.

Cégünk odafigyel arra is, hogy a legújabb trendek termékeit is elérhetővé tegye a vásárlóinak. Nemcsak a lakásokba biztosítjuk a jó árat és a minőségi anyagot, hanem éttermek, hotelek, szállodák is előszeretettel rendelnek tőlünk textíliákat. A megrendelt függöny méteráru igény szerint megvarrt állapotban jut el a vásárlóhoz, így más csak fel kell csíptetni, akasztani vagy fűzni.

A különleges szövéstechnikával készült blackout függöny kimondottan hasznos választás az olyan helyiségekbe, amiknek ablakai a déli irányba néznek. Az erős napsütést képes megszűrni, így nem melegszik fel annyira a szoba, mint amennyire képes lenne egy teljesen fényáteresztő változat mellett.

A három textilréteg összeszövésével készült blackout függöny lehetővé teszi, hogy akár sötétítőként is alkalmazza. Érdemes alaposan megnézni a mintázatokat, talán pont itt leli meg a megfelelő változatot. A méretek megadásánál érdemes azt is figyelembe venni, hogy a legtöbb blackout függöny szélessége mindössze 150 cm.

Mindenképp úgy kell megadnia a méreteket, hogy lehetőleg ne darabokból összevarrt terméket kapjon végül kézhez. Ha tanácstalan, hogy pontosan milyen anyagot érdemes beszereznie, bármikor felkereshet bennünket és igyekszünk minden kérdésére választ adni. A méteráru terén forgalmazunk ruhaanyagokat és sok-sok kiegészítőt, így akár hobbiból varróknak is biztosítani tudunk alapot. Használja ki a lehetőségeket mielőbb!