Háztól házig személyszállítás Németországba
Háztól házig személyszállítás Németországba

Manapság az emberek gyakran utaznak külföldre, mert akár kirándulás, beszerzés vagy munkakeresés a cél, sokkal jobbak az esélyeink mondjuk Németországban, mint idehaza. Természetesen ennek érdekében mindenki színvonalas, gyors és elérhető árú személyszállítási szolgáltatást keres.

Ha Ön is így van ezzel, akkor az Eutaxi háztól házig személyszállítás Németországba tökéletes választásnak bizonyulhat.Az Eutaxi heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap, nyolcszemélyes kisbuszt indít Magyarországról Németországba és ugyanúgy visszafelé is négyszer, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken.

Az útvonal Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Győr, Bécs, Linz, Salzburg, München, Ulm, Stuttgart, Karlsruha, Mannheim és Frankfurt meghatározott helyszínein halad végig, de lehetőség van háztól házig személyszállítás Németországba szolgáltatás igénylésére is, sőt, csak csomagszállításra is van is lehetőség. Az árak a hazai beszállóhelyeken egységesek, a további díjszabások pedig az utazás célpontjától függően vannak meghatározva.