fátyolmaszk
Fátyolmaszk

Az Ázsiából származó arcápolási kellék rendkívüli népszerűségnek örvend a nyugati világban. Használata egyszerű. A csomagolás kibontása után kivesszük, majd a széthajtogatást követően lehúzzuk a védőfóliát. Miután mindezzel megvagyunk, nem marad más hátra, mint ráilleszteni az arcbőrünkre és 15-20 percig otthagyni. Természetesen előtte az arcbőrünket le kell tisztítani. Mitől másabb ez az eljárás egy hosszabb ideig tartó szépségápolási rutinnál, amit esetleg hetente elvégzünk? Mindenekelőtt tisztáznunk kell, hogy a fátyolmaszk nem helyettesítheti a szépségápolási rutinunkat. A fátyolmaszk sokkal inkább egy gyorstalpalóhoz hasonlít, amikor az ember rövid időn belül szeretne megtanulni egy nyelvet vagy valamilyen szakmát. Az arcra felhelyezve bejuttatja a bőrbe a szépítő összetevőket, amelyekkel jócskán át van itatva.

Ráadásul nem engedi, hogy azok elpárologjanak. Nagyszerű lehet, amikor nincs idő órákat tölteni egy szépségszalonban vagy otthon ezzel bíbelődni, mert gyorsan el kell készülnünk, közben pedig lehet pihenni. Miután lekerül, a bőr felületén maradt eszenciákat bemasszírozhatjuk és már egy teljesen pihentebb arcbőrrel büszkélkedhetünk.

Általában 3-4 naponta ajánlott használni, de a leginkább akkor érdemes elővenni, amikor úgy érezzük, hogy a bőrünknek nagyon szüksége lenne rá, viszont ne helyettesítsük vele a kialakított és megszokott arcápolási rituálénkat, hiszen a fátyolmaszk csupán kiegészítő lépése lehet annak. Nem véletlen, hogy a fátyolmaszk Ázsiából származik, hiszen ott rendkívül sok időt és energiát fordítanak a nők a szépségápolásra, így ezzel megspórolhatnak egy kis időt, amikor rövid időn belül kell ragyogóan kinézni.

Ráadásul ott már meglehetősen fiatal korban megkezdik az arcbőr ápolását így van némi tapasztalatuk, sőt, bátran kijelenthetjük, hogy hagyományuk van ezen a téren. Így, ha a fátyolmaszk használata náluk bevált és bevett módszer, akkor biztosan a mi esetünkben is működik. Keressük fel a www.szepsegcenter.hu oldalt, ahol erről többet is megtudhatunk!