salgó polcrendszer
Salgó polcrendszer

Eddig mindig probléma volt a rend megtartása az otthonunkban vagy a vállalkozásunk raktárában? Akkor mostantól ennek vége! Még a garázsban vagy műhelyben található szerszámoknak is jut külön hely a Salgó polcrendszer jóvoltából. Egy olyan egyedi szerkezetről van szó, ami már jól ismert, hiszen sokan használják nagy megelégedettséggel a márka különböző típusait.

Teljesen az igényekre szabható és választható csavaros vagy csavarmentes kivitelben a Salgó polcrendszer. Rengeteg kiegészítő kapható hozzá. Akasztók, fiókok, címketartó elemek, polcosztók, oldalfalak szintén rendelhetőek a salgopolc.pro oldalon. A speciális merevítés és összeillesztés fokozza a teherbírást, ami több tonnára rúghat.

A standard kivitelek raktárkészletről azonnal szállításra kerülnek. A Salgó polcrendszer felszerelése egyszerű, de igénybe vehető a szakember segítsége. Felesleges tovább keresgélnünk, mert megtaláltuk azt a terméket, amiben mindig megbízhatunk. A Salgó polcrendszer jelenlétében gyerekjáték lesz a raktározás és könnyen rendet tarthatunk.