Fábián Janka könyvei

A kortárs magyar irodalom szinte virágzik napjainkban, mert sok kiváló író és költő sikert sikerre halmoz. Nagyszerű példa erre Fábián Janka, aki a csodálatos regényeivel nyerte el az olvasók szeretetét és kíváncsiságát.

A book24.hu oldalon összesen 10 könyvét rendelhetjük meg, közöttük van az Aranykönyv díjas „Az utolsó boszorkány lánya” regény is. Közös stílusjegye, illetve meghatározója a munkáinak, hogy nagyon alapos és hiteles történelmi háttérben zajlanak az események.

Fábián Janka nagyszerű érzékkel választja ki a főhőseit. Habár régi, fontos korok adnak teret a szereplők életének, mégis az olvasók könnyen tudnak azonosulni velük.

Ennek is köszönhető a művek népszerűsége, amihez minden bizonnyal hozzájárul az is, hogy az írónő történelem-angol tanári végzettséggel rendelkezik és nyelvtanárként is bizonyított. Ugyanakkor, távolról sem lehet felfedezni a műveiben kioktató szándékot. Érdemes megismerni Fábián Janka regényeit, mert sokat tanulhatunk a történelmi sajátosságokból és a szereplők életéből.