Szállás Békésszentandráson

A nyaralás mindenkinek mást és mást jelent. Van, aki csak a wellness hotelekben szeretne megszállni, hogy csak és kizárólag a pihenéssel foglalkozzon. Más inkább túrázna vagy éppen a tópartokon horgászna. Ha úgy érzi, hogy elege van a zsúfolt hétköznapokból és egy kicsit elvonulna a város zajától, akkor nyugodtan pakolja össze a horgászkészletét, amennyiben ezt a hobbit űzi!

Számos, olcsó szállást találhat, ha a weboldalon keresgél. Békésszentandráson, közvetlenül a Körös partján már 1600 Ft-tól kaphat egy kiadó szobát, ahová a nap végén elvonulhat pihenni. Sokan inkább egyedül mennek horgászni, hiszen csendre és nyugalomra vágynak, ám a nagyobb szálláshelyeket is könnyen lefoglalhatja, mivel az sem ritka, hogy egy baráti társaság együtt indul neki az útnak és együtt próbálják kifogni a halakat, miközben élvezik a kellemes időt.

Ebben az esetben Békésszentandrás remek választásnak minősül, ugyanis ennél jobb árat nehezen fog találni. Akár 10 főre is lefoglalhatja a vendégházat, ami közvetlenül a vízparton fekszik és igényesen van kialakítva. Teljesen felszerelt, így kiválóan alkalmas több fő elhelyezésére is. Az udvaron játszótér és hinta is van, ugyanis az sem ritka, hogy a család a gyerekekkel indul el horgászni vagy csak egyszerűen pihenni egyet a víz partján.

Amíg a férfiak horgásznak, addig a nők nyugodtan pihenhetnek egyet a medencében, a csemeték pedig az udvaron játszhatnak. Amennyiben a 10 fős ház túl kicsinek minősül, nem kell megijedni, mivel nem kell külön helyen megszállnia a nagyobb társaságnak. Akár 14 fős vendégház lefoglalására is van lehetősége. Az internetnek köszönhetően, percek alatt átnézheti a kínálatot és néhány kattintással lefoglalhatja azt a szállást, amelyik megfelel.

A horgászat szerelmesei biztosan jól érzik majd magukat egy olyan szálláson, ahol a tópart is csak néhány lépésre van. A Békésszentandráson lévő szállások remek állapotban vannak, elvégre néhány éve épültek. Modern, kényelmes és folyamatosan bővülő lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.