Fenékemelő bugyi

Egyes hölgyek nem szeretnek szűk nadrágot magukra ölteni, mert úgy érzik, hogy nem elég kerek a fenekük, így nem mutat jól rajtuk ez a ruhadarab.

Ezen a gondon egyszerűen lehet segíteni, mégpedig a fenékemelő bugyi használata révén. Hol lehet ezt megvenni? A zenudashop.hu webáruházban, ahol nem is kerül sokba ez a hasznos ruhadarab. Alkalmazása által azonnal formás, kerek, telt fenékkel büszkélkedhet akármelyik hölgy. Először is megemeli a popsit, hangsúlyozza a fenék kontúrját, hiszen ez egy olyan innovatív, egyedi design alapján legyártott fehérnemű, ami akár egy teljes centivel is képes a fenék méretét megnövelni.

Abszolút láthatatlan, kényelmes, valamint diszkrét a fenékemelő bugyi, így senki nem fogja észrevenni, ha valaki ilyet hord. Központi varrása követi a test körvonalát és maximalizálja a popsi természetes gömbölyűségét. Érdemes Önnek is beszereznie egy ilyen ruhadarabot, hogy aztán ne okozzon gondot egy szűk nadrág felvétele. Bézs és fekete színben található meg a fenékemelő bugyi a webshopban.