Fényképes önéletrajz

Munkára szeretne jelentkezni? Akkor semmiképpen nem kerülheti meg az önéletrajz leadását, hiszen ez az előzetes válogatás alapja. Amennyiben sikeresen helytállt ezen a „fordulón”, csak utána következik az interjú és a próbamunka kihívása.

Ezért egyértelmű, hogy a CV a legfontosabb mind közül, ezért is olyan lényeges, hogy nagy odafigyeléssel készítse el. Ezeken belül, a fényképes önéletrajz készítése lesz a leginkább célravezető választás. Ha mellette dönt, főleg ha kérés nélkül teszi, akkor potenciális főnökében egyből a szimpátia és a megbízhatóság érzését fogja kelteni. Az, hogy vállalja az arcát, egy olyan erős és megbízható személyiség képzetét kelti, amilyet minden főnök akar. Ajánlatos olyan fényképet választani, amin kicsit komoly, de egyben barátságos is.

Az ilyen fényképes önéletrajz lesz a leghatásosabb, mind a potenciális munkaadó, mind a munkás szempontjából. Ha ezt követően mosolyogva, mégis komolyságot sugározva jelenik meg az interjún, azt már fél-sikernek könyvelheti el.