festék webáruház
Festék webáruház

Otthonunk szépségét és esztétikus kialakítását a felhasznált minőségi festékeknek és a lakásfelújításhoz szükséges anyagoknak köszönhetjük. A szigetelőlaptól a szilikon pántokon át egészen a kerti bútorhoz való festékekig, számos dologra lesz szükségünk ahhoz, hogy a lakás vagy ház mutatóssá váljon. Egy festék webáruház minden igényt ki kell elégítsen, biztosítania kell a vevőinek az alacsony és a magas árfekvésű termékeket egyaránt.

Egy festék webáruház nemcsak szobafestéket vagy vakolatot forgalmaz. Megtalálható a parkettalak, lazúrfesték, pác, gitt is, nem beszélve az ecsetekről, festőhengerekről, vedrekről, létrákról. Cégünk évek óta forgalmazza a legismertebb márkákat, legyen szó fém-, fa-, fal- vagy speciális festékekről, de ragasztók és javítóanyagok s hideg és meleg burkoláshoz szintén jelen vannak.

Termékeink között könnyen felhelyezhető tapétákat is talál, így a beltéri kialakítások is egyediek, kreatívak lehetnek. Ha szeretné felújítani az otthonát és kertjét, akkor ránk számíthat! A festék webáruház országszerte szállít megrendelést, magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt.