Fiókos tároló

Azok a háziasszonyok, akik szeretik friss hozzávalókkal kínálni a családjukat, mindig nagy mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt tartanak otthon. Ezeknek a tárolása azonban néha fejtörést okoz.

Aki kéz alatt szereti tudni az alapanyagokat, az fiókos tároló rendszert vásárol. Ez bárhová elhelyezhető a konyhában és praktikus a használata. A fiókok szellőzőnyílásokkal vannak ellátva, úgyhogy nem kell amiatt aggódni, hogy a zöldségek és gyümölcsök idő előtt megromlanak bennük. Kérdezhetné, hogy miért nem rakják a zöldségeket a hűtő fiókos részébe? Azért, mert a legutóbbi kutatások szerint, nem tesz jót a nagyon alacsony hűtés. Sőt, egyes esetekben, ha frissen fagyaszt egy zöldséget, aggasztó kémiai folyamatok játszódnak le bennük.

Ezért mindenképpen a lehető legtermészetesebb környezetben kell tartani. A fiókos tároló erre kiváló választás, hiszen frissen tartja, levegőt biztosít és egyúttal rendszerezi az alapanyagokat. Válassza ezt, ha Ön sem tudja hová tegye a sok finomságot, hogy frissek maradjanak és kéz alatt legyenek!