Kényelmes flip-flop papucs

Itt a nyár, itt a jó idő! Kell valamilyen kényelmes lábbeli, amiben nem fogjuk úgy érezni, hogy meggyullad a lábunk. A flip-flop papucs minden tekintetben ideális a strandolásra, de elegánsabb kivitelben is beszerezheti a Havaianas modelljei közül, ezért más alkalmakkor is bátran viselhető.

Mindenki megtalálja a neki tetsző színt, hiszen a skála nagyon változatosan lett összerakva. A citromsárgától, a türkizkéken át, a párducmintásig, minden színben kapható. Kizárt dolog, hogy ne találjuk meg a megfelelő flip-flop papucs modellt a nyári viseletünkhöz.

Teljesen szabadnak érezhetjük benne magunkat, mivel csak egy puha szivacs talpból és egy pántból áll az egész. Nem fogjuk egyszer sem kényelmetlennek érezni. A silány minőségű flip-flop papucs egy idő után deformálódni kezd és nem lesz olyan szép a formája, mint eleinte.

Azonban ezek a típusok brazil kaucsukból készülnek, ezért több év után sem fognak elkopni. A flip-flop papucs esetében, általában a sarok rész szokott elvékonyodni a leghamarabb, viszont ebben az esetben, mindig visszanyeri az eredeti formáját.