menyasszonyi próbasmink
Menyasszonyi próbasmink

Mint ahogyan ruhapróbára és fodrászhoz is elmennek az arák, készülvén életük nagy napjára, úgy a kozmetikus munkájáról sem szabad megfeledkezniük. Ugyanis a menyasszonyi próbasmink mutatja meg neki, hogy milyen lesz az esküvő napján az arcfestés, hogyan fog majd tündökölni a vendégek körében.

Természetesen, ez a próbasmink nem ingyenes, de amennyiben el szeretné kerülni, hogy akár 40-50 ezer Forintra is felduzzadjon a végösszeg 4-5 alkalom alatt, akkor érdemes felkeresnie az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon megismerhető szakembert. Tudni kell, hogy Hirsch Orsolya nem fog azonnal hozzákezdeni a menyasszonyi próbasmink elkészítéséhez, hanem először részletesen átbeszéli az arával, hogy az pontosan mit szeretne és csak ezután következik az alkotás.

Ezzel az eljárással azon a bizonyos napon az ara úgy fogja érezni magát, mint egy mesebeli hercegnő vagy királylány. A menyasszonyi próbasmink elkészítését idejében el kell végezni, hogy lehessen igazítani rajta, ha esetleg ez szükséges. Varázsolja el párját és vendégeit!