Fürdőszoba szőnyeg
Fürdőszoba szőnyeg

Nem mindenki ért azzal egyet, hogy ajánlott szőnyeggel fedni a fürdőszoba padlóját. Pedig a fürdőszoba szőnyeg sok olyan balesetet és kellemetlenséget megakadályoz, amire nem is gondolnak. Egy szőnyeg nélküli fürdőszoba elég veszélyes lehet a család összes tagjára nézve.

Akármilyen esztétikusnak is tűnik a csupasz padló, egy kis vízcsepptől már valódi korcsolyapályává alakul át, amin nagyon könnyű elcsúszni, főleg, ha valaki éppen a zuhany alól száll ki. A legtöbb fürdőszobai baleset az elcsúszásoknak köszönhető.

Egy fürdőszoba szőnyeg olyan biztonságos talajt adhat Önnek, amire vizes lábbal is bátran ráléphet, mert valószínűleg nem fog elcsúszni rajta. Ugyanakkor a fedetlen padló jóval hidegebb is, ezért a csupasz lábbal való járkálás előszobája lehet a felfázásos megbetegedéseknek.

Persze ez megdől, hogyha padlófűtés van beszerelve. Viszont ezt nem mindenki engedheti meg magának, ezért az esztétikus, jól kiválasztott és praktikus fürdőszoba szőnyeg megoldja a gondjait és még szebb is lesz tőle a fürdőszoba.